USEIN KYSYTTYÄ

Kuinka valmistua koulutukseen? Kenelle koulutus olikaan suunnattu? Vastaamme tällä sivuilla yleisimpiin kysymyksiin ja jaamme oleellisen koulutukseen liittyvän tiedon.

Kyseinen koulutus on tarkoitettu ainoastaan opettajille ja oppilaitoksen johtajille. Mikäli olet yrityksen edustaja, tutustu vastaavanlaiseen tiedolla johtamisen koulutukseen.

Pääset katsomaan koulutuksen aikataulun Koulutus-alasivulta.

Lähipäivien ajankohtia ei ole vielä julkaistu. Päivitämme tiedot verkkosivuille heti, kun ajankohdat ovat tiedossa.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa ja kohderyhmiin (opettajat ja oppilaitoksen johtajat) kuuluville maksutonta.

Kaikki verkossa toteutettavat lähipäivät tallennetaan ja tallenteet on katsottavissa koulutuksen osallistujille lähipäivien jälkeen. Lähipäiviin kannattaa kuitenkin osallistua, jos suinkin pystyy, sillä siellä on mahdollisuus myös keskustella ja työstää aiheita yhdessä kouluttajien ja muiden osallistujien kanssa.  

Jos joudut olemaan poissa lähipäivistä, ota yhteyttä moduulista vastaavaan henkilöön, jonka kanssa voidaan sopia poissaolon korvaavista tehtävistä.

Jos koulutuksessa on tilaa, sinun on mahdollista ilmoittautua myös jälkikäteen. Ilmoittautumiseen liittyvissä tiedusteluissa ota yhteyttä Tinja Räsäseen: tinja.rasanen@hyplus.fi

Voit perua osallistujille maksuttoman koulutuksen osallistumisen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuminen katsotaan sitovaksi. Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai osallistuja keskeyttää koulutukseen ilman pätevää syytä, peritään toimistomaksuna 80 euroa. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Esteen sattuessa osallistujan voi kuitenkin vaihtaa.

Kyllä voit, tässä tapauksessa voit käyttää saatavilla olevaa mallidataa.

etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?